Varukorgen är tom

Öppen IPTV - Grundabonnemang från Serverado

En öppen IPTV-plattform där du väljer innehåll från flera olika leverantörer

Serverado levererar tillsammans med sina partners, Viasat, Bahnhof och IP Sweden, ett av Sveriges största utbud av TV-innehåll och ett stort utbud av internationella TV-kanaler via kanalleverantören Intertain.

GRUNDERBJUDANDE

39 Kr/mån

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 0 månader

Serverado levererar tjänster för Öppen IPTV. Vi erbjuder en öppen plattform där du väljer innehåll från flera olika leverantörer.

I grundabonnemanget ingår SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, SVT1 HD och SVT2 HD, samt möjligheten att hyra film direkt i boxen.

Våra innehållsleverantörer är Bahnhof, Viasat, IP Sweden och Intertain. Det går utmärkt att välja kanaler och kanalpaket från flera olika innehållsleverantörer.

LEVERANSINFORMATION

En digitalbox och Grundabonnemang från Serverado är förutsättningen för att kunna fylla din TV med ett brett utbud.
Serverados hemsida beställer du ditt utökade kanalval.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR


ÖVRIGT

Serverado tillhandahåller Öppen Bredbands-TV. Det betyder att man har ett minimalt Grundabonnemang från Serverado och en eller flera digitalboxar och kan sedan välja att teckna kanaler och paket från många olika tjänsteleverantörer. Man kan till och med blanda olika leverantörer i samma box.Läs mer på Serverados hemsida eller kontakta oss på antingen bredbandstv@serverado.se eller på 08-5000 5777.

Kundservice

Telefon: 08-50005777
Öppettider:Mån-fred: 9-20
Lör-sön: 10-16
Kontaktvägar: iptv@serverado.se